FINALER ÅRETS KOKKESPIRE 2021
Delfinale:
Vestland
DATO:
Søndag 30. mai
Sted:
Stavanger

Ansvarlig kokk:
Bocusekokk Sven Erik Renaa
«For oss som elsker det vi driver med, er det en glede å være vertskap for matglad ungdom fra hele Vestlandet. De som deltar i Årets kokkespire er jo de mest matinteresserte, og vi gleder oss til å være vert for konkurransen. Velkommen!»
– Sven Erik Renaa

Restaurant:
RE-NAA
Delfinale:
Midt-Norge
DATO:
Søndag 6. juni
Sted:
Trondheim

Ansvarlig kokk:
Bocusekokk Christopher W. Davidsen
«Jeg har konkurrert i kokkekonkurranser siden jeg var ung, og kan bare si at det er kjekt. Jeg har lært mye om matlaging, og har blitt kjent med mennesker som jeg kanskje ellers aldri hadde møtt. Jeg liker å vinne, men det viktigste jeg har tatt med meg, er det jeg har lært. Det er for alltid. Lykke til med forberedelsene, og velkommen til Årets kokkespire i Arena Speilsalen.»
– Christopher W. Davidsen

Restaurant:
Speilsalen, Hotell Britannia
Delfinale:
Nord-Norge
DATO:
Søndag 13. juni
Sted:
Tromsø

Ansvarlig kokk:
Gunnar Jensen
«Det er inspirerende å jobbe med ungdommen. Jeg gleder meg til å være vert og dommer for Årets kokkspire Nord-Norge.»
– Gunnar Jensen

Restaurant:
Mathallen Tromsø
Delfinale:
Innland og Sør-Norge
DATO:
Søndag 20. juni
Sted:
Oslo

Ansvarlig kokk:
Bocusekokk Bent Stiansen
«Jeg gleder meg til å invitere talentfulle og matinteresserte ungdommer til kjøkkenet på Statholdergaarden. Jeg startet min kokkekarriere som 7-åring på min mors kjøkken, og siden har kjøkkenet vært mitt favorittrom, både hjemme og på Statholdergaarden. Måtte den beste KOKKESPIREN vinne!»
– Bent Stiansen

Restaurant:
Statholdergaarden
FINALE:
DATO:
August
Sted:
Oslo

Ansvarlig kokk:
Bocusekokk Tom Victor Gausdal
«Å være glad i mat og matlaging fra tidlig alder er viktig for en fremtid der vi lager god mat av gode råvarer, med ekte matglede. Lykke til i Årets kokkespire og velkommen til finale!»
– Tom Victor Gausdal

Restaurant:
Sentralen